Dessa kex är knapriga i kanterna och sega i mitten och har en god havresmak. Visst låter det gott? En kopp kaffe eller te passar fint till. Har man inte havregryn med banan och choklad kan man lika bra ta vanliga havregryn och tillsätta chokladbitar. 

These cookies are crunchy at the edges and chewy in the middle and have a good oat flavor. Sounds good, right? A cup of coffee or tea goes well with these. If you do not have a oat blend with banana and chocolate you can as well use regular oats and add chocolate pieces.



Cookies med Havregryn
14 st

100 g smör, mjukt
1,5 dl farinsocker eller kokossocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
1,5 dl havregryn med banan och choklad, Turtle
1 tsk bakpulver

Blanda smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda sedan i resterande ingredienser. Gör bollar av smeten och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Platta till dem en aning. Toppa med havrefryn. Grädda dem i 175 C i ca 12 minuter. 



Cookies with Oats
14 pcs

100 g butter, soft
1.5 dl brown sugar or coconut sugar
1 egg
2 dl wheat flour
1.5 dl oats with banana and chocolate, Turtle
1 tsp baking powder

Mix butter and sugar. Add the egg and mix well. Then mix in the remaining ingredients. Make balls of the batter and put them on a baking sheet lined with baking paper. Flatten them slightly. Top with oatmeal. Bake them at 175 C for about 12 minutes.