These cookies are very easy to bake and have few ingredients. The recipe is from Melissa and I follow her on Instagram. The cookies are gluten-free and I used date syrup in mine so they are also vegan. So delicious!
Almond Choc Chip Cookies
10 cookies
3 dl almond meal/flour
3 tbsp coconut oil
2 tbsp date syrup
1/4 tsp baking powder
one pinch of sea salt
40 g quality dark chocolate, chopped
Preheat oven to 175˚C. Combine all ingredients except chocolate in a medium bowl and mix together using a fork. Add chocolate and mix to combine. On a baking tray, measure approximately 1 tablespoon of mixture, roll into a ball and lightly press down in centre. Bake for 10-15 minutes or until golden brown.
Mandel Choklad Cookies
10 cookies
3 dl mandelmjöl
3 msk kokosolja
2 msk dadelsirap
1/4 tsk bakpulver
en nypa havssalt
40 g mörk choklad, hackad
Värm ugnen till 175˚C. Blanda alla ingredienser, förutom chokladen, i en skål. Tillsätt choklad och blanda. Forma smeten till ca 1 msk stora bollar och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Platta till dem en aning. Baka i 10-12 minuter eller tills de är gyllenbruna.
Värm ugnen till 175˚C. Blanda alla ingredienser, förutom chokladen, i en skål. Tillsätt choklad och blanda. Forma smeten till ca 1 msk stora bollar och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Platta till dem en aning. Baka i 10-12 minuter eller tills de är gyllenbruna.
0 Comments