Om du behöver granola snabbt, rekommenderar jag att göra den i stekpannan. Man kan göra en sats åt gången eller en större och förvara det som blir över i en burk med lock. Väldigt gott och enkelt!

If you need granola quickly, I recommend doing it in the frying pan. You can make a bet at a time or a larger one and keep what's left in a can of lid. Very good and easy!



Granola i Stekpanna

lite kokosolja
1 dl havregryn (med torkad frukt och linfrön), Turtles
0,5 dl cashew-kokos-mango blandning, Smilings
1 msk pumpafrön
0,5 msk sesamfrön

Värm kokosolja i en stekpanna och lägg i alla ingredienser. Rosta tills allt får fin färg, ca 5-10 minuter. Rör runt ofta och håll koll så att den inte bränns. Äter du inte allt genast förvara granolan i en glasburk med lock.



Skillet Granola

coconut oil
1 dl rolled oats (with dried fruit and flaxseeds), Turtles
0.5 dl cashew-coconut-mango blend, Smilings
1 tbsp pumpkin seeds
0.5 tbsp sesame seeds

Heat a little coconut oil in a skillet and add all the ingredients. Roast until everything is golden brown, about 5-10 minutes. Stir around frequently. If you do not eat everything at once, store the granola in a glass jar with a lid.