A moist cake with banana flavor. I used choco banana oats in the batter, but if you do not have such a mix, you can use regular oats. You can also add chopped chocolate to the batter if you want.
Banan-Havrekaka
1 3/4 dl vetemjöl
1 dl farinsocker
0,5 dl choklad-banan havregryn, Turtle
3/4 tsk bakpulver
1 brun banan, mosad
30 g smält margarin eller vegan smör
2 msk mandelmjölk
Blanda mjöl, socker, havregryn och bakpulver i en skål. Tillsätt mosad banan, margarin och mjölk och blanda tills slät. Smörj och mjöla en liten bakform och grädda kakan i 175 C grader i ca 30 minuter.
Banana-Oat Cake
1 3/4 dl wheat flour
1 dl brown sugar
0.5 dl choco banana oats, Turtle
3/4 tsp baking powder
1 brown banana, mashed
30 g melted margarine or vegan butter
2 tbsp almond milk
0 Comments