What are you having with your afternoon coffee today? I drink cappuccino and eat one or two pieces of these yummy blondies with white chocolate and coconut sugar. They are easy to make and they are good for several days, if there happen to be a few pieces left :)
Fudgy White Chocolate Blondies
120 g butter
120 g white chocolate, chopped
2.5 dl coconut sugar
2 large egg
2 1/4 dl wheat flour
white chocolate, chopped
Preheat the oven to 175 C. Line a square baking pan, 20 cm x 20 cm, with parchment paper. Melt butter and chocolate. Add the sugar and stir. Add the eggs and stir. Then add the flour. Pour the batter into the prepared pan. Top with chopped white chocolate. Bake for about 15 minutes. Let cool completely and chill for at least 2 hours. Cut into squares.
Kladdiga Vit Choklad Blondies
120 g smör
120 g vit choklad, hackad
2,5 dl kokossocker
2 stora ägg
2 1/4 dl vetemjöl
vit choklad, hackad
Värm ugnen till 175 C. Klä en fyrkantig bakform, 20 cm x 20 cm, med bakplåtspapper. Smält smör och choklad. Tillsätt socker och rör om. Tillsätt äggen och rör om. Blanda sedan i mjöl. Häll smeten i formen. Toppa med hackad vit choklad. Baka i ca 15 minuter. Låt kakan svalna och ställ i kylen i minst 2 timmar. Skär i bitar.
Värm ugnen till 175 C. Klä en fyrkantig bakform, 20 cm x 20 cm, med bakplåtspapper. Smält smör och choklad. Tillsätt socker och rör om. Tillsätt äggen och rör om. Blanda sedan i mjöl. Häll smeten i formen. Toppa med hackad vit choklad. Baka i ca 15 minuter. Låt kakan svalna och ställ i kylen i minst 2 timmar. Skär i bitar.
6 Comments
Men åh så gott!
ReplyDeleteTack Erika!
DeleteOnpas hieno! :)
ReplyDeleteKiitos Raisa!
DeleteOj de ser så goda ut:)
ReplyDeleteTack snälla du!
Delete