This week I received a package from Finland, including rhubarb :) Thank you mom and dad! I really like rhubarb and I immediately made a compote. So incredibly good and easy to make. The compote is delicious served with yogurt, porridge and in pastries.
Rabarberkompott
400 g rabarber
kokossocker efter smak
kanel och kardemumma, valbart
Skala och skiva rabarbern. Lägg den tillsammans med kokossocker i en kastrull och låt koka tills rabarbern är mjuk. Smaka av och tillsätt ev. mera socker.
Rhubarb Compote
400 g rhubarb
coconut sugar to taste
cinnamon and cardamom, optional
Peel and slice the rhubarb. Put it together with coconut sugar in a saucepan and let boil until the rhubarb is soft. Taste and add more sugar if needed.
3 Comments
Så fint att du fick rabarb:) Har ni inte rabarb i Holland, här hittar jag rabarb på torget.
ReplyDeleteJo, det finns att få här också. Men mamma ville ändå skicka finsk :)
DeleteJa, så gott!
ReplyDelete