Sunday, June 17, 2018

Mini Cakes with Rhubarb

Rabarber är bara för gott och perfekt att använda i bakverk. Dessa grottor fyllde jag med rabarberkompott och de blev så goda. Jag toppade dem med en blandning av florsocker och vatten, men smält vit choklad funkar också. 

Rhubarb is so delicious and perfect to use in baked goodies. I filled these mini cakes with rhubarb compote and they turned out so good. I topped them with a mixture of icing sugar and water, but melted white chocolate also works.


Grottor med Rabarber
9 st

60 g mjukt smör
0,5 dl kokossocker
1 dl vetemjöl
1,5 msk potatismjöl
0,5 tsk bakpulver

fyllning: rabarberkompott

Rör ihop smör och socker fluffigt och blanda sedan i resten av ingredienserna. Forma små bollar och lägg i små formar. Grädda i 175 C grader i ca 12-15 minuter. Gör en fördjupning och lägg i en klick rabarberkompott.



Mini Cakes with Rhubarb
9 pcs

60 g soft butter
0.5 dl coconut sugar
1 dl wheat flour
1.5 tbsp potato flour
0.5 tsp baking powder

filling: rhubarb compote

Stir together butter and sugar and mix in the rest of the ingredients. Shape into small balls and put in mini muffin cups. Bake at 175 ° C for about 12-15 minutes. Make a cavity in them and fill them with rhubarb compote.


4 comments: