Den här spaghettigrytan kan du göra i en stekpanna. Har du överbliven kokt spaghetti i kylen så använd den här istället för att slänga den i soporna. Enkelt och gott!

You can make this spaghetti stew in a frying pan. If you have cooked boiled spaghetti in the fridge use it here instead of throwing it into the garbage. Simple and good!



Spaghettigryta

200 g blandade grönsaker (lök, purjolök, zucchini, paprika)
200 g sojafärs
3 msk tomatpuré
1 dl vatten
0,5 buljongtärning
salt
svartpeppar
paprika
vitlökspulver
ca 3 dl kokt spaghetti

Värm en stekpanna med olja och stek grönsakerna i 5 minuter. Tillsätt sojafärs, tomatpuré, vatten och buljongtärning och stek i 5 minuter. Krydda och blanda i spaghetti. 



Spaghetti Stew

200 g mixed vegetables (onion, leek, zucchini, paprika)
200 g soy mince
3 tbsp tomato paste
1 dl water
0.5 broth cube
salt
black pepper
paprika
garlic powder
about 3 dl cooked spaghetti

Heat a frying pan with oil and fry the vegetables for 5 minutes. Add soy mince, tomato paste, water and broth cube and fry for 5 minutes. Season to taste and mix in spaghetti.