Det här är en bönsås som blir krämig av färskosten och får en god smak av senap. Såsen passar bra med kokt quinoa eller ris och sallad. 

This is a bean sauce that is creamy because of  the cream cheese and has a good taste of mustard. The sauce is delicious served with boiled quinoa or rice and salad.


Krämig Bönsås

100 g grönsaker (lök, purjolök, paprika, zucchini)
1 burk vita bönor, sköljda
400 g tomatsås
0,5 dl vatten
1 dl färskost, vitlök & örter
1-2 tsk senap
salt
svartpeppar

Lägg grönsakerna i en kastrull och stek dem en stund. Tillsätt, bönor, tomatsås och vatten, låt sjuda i 5 minuter. Blanda i färskost och senap. Låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.


Creamy Bean Sauce

100 g vegetables (onion, leek, peppers, zucchini)
1 can white beans, rinsed
400 g tomato sauce
0.5 dl water
1 dl cream cheese, garlic & herbs
1-2 tsp mustard
salt
black pepper

Put the vegetables in a saucepan and fry them for a while. Add beans, tomato sauce and water, let simmer for 5 minutes. Stir in cream cheese and mustard. Cook to a boil. Season with salt and pepper.