Kanelbullor, kardemummabullor, släta bullor...ja listan kan göras lång. Alla är de goda, så även dessa med ett smöröga. Mums, så gott med en bulla med kaffet. Idag fyller min pappa år, grattis på din dag kära pappa!
Cinnamon buns, cardamom buns, plain ones... yes the list can go on an on. They are all good, even these with a butter eye. Yummy, with cup of coffee. Today is my dad's birthday, happy birthday dear dad!
Smörbullor
ca 15 st
bulldeg på 3 dl vätska
fyllning:
75 g smör
0,5 dl socker
0,5 dl vetemjöl
Gör bulldegen. Blanda ihop ingredienserna till fyllningen. Gör en fördjupning i de jästa bullarna och fyll med fyllning. Grädda bullarna i 200 C i ca. 12-15 minuter.
Butter Buns
about 15 pcs
bun dough using 3 dl liquid
filling:
75 g butter
0.5 dl sugar
0.5 dl wheat flour
Make the bun dough. Mix the ingredients for the filling. Make a deepening in the fermented buns and fill with the filling. Bake the buns at 200 ° C for approx. 12-15 minutes.
Make the bun dough. Mix the ingredients for the filling. Make a deepening in the fermented buns and fill with the filling. Bake the buns at 200 ° C for approx. 12-15 minutes.
0 Comments