Har du ätit värmd frukt? Då vet du att smakerna blir sötare av värmen. Så även med grapefrukt. Det här gratinerad grapefrukt med kokossocker och kanel. Passar både till frukost och dessert. Toppa den varma frukten med t.ex yoghurt.

Have you eaten heated fruit? Then you know that the flavors get more sweet by the heat. So even with grapefruit. This is baked grapefruit with coconut sugar and cinnamon. Suitable for both breakfast and dessert. Top the warm fruit with yogurt.


Gratinerad Grapefrukt

1 stor grapefrukt
0,5 msk kokossocker
lite kanel

Dela grapefrukten och skär loss varje klyfta från skalet med en kniv. Lägg dem på en plåt. Strö över kokossocker och kanel. Gratinera i 200 C grader mitt i ugnen i cirka 10 minuter. 


Baked Grapefruit

1 large grapefruit
0.5 tbsp coconut sugar
a few dashes of cinnamon

Divide the grapefruit and loosen the sections with a knife. Put it on a baking sheet. Sprinkle over coconut sugar and cinnamon. Bake at 200 C degrees in the middle of the oven for about 10 minutes.