Till dagens kaffestund serverar jag en citronkaka med vit choklad. Citron och vit choklad är goda i bakverk. Hoppas ni har en fin annandag påsk!

For today's coffee break, I serve a lemon cake with white chocolate. Lemon and white chocolate are good in baked goodies. Hope you have a nice Easter Monday!


Citron & Vit Chokladkaka

100 g smör, mjukt
1 dl socker
1 ägg
1,5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
skal av en halv citron
50 g vit choklad, hackad

Blanda samman smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda i mjöl, bakpulver, citronskal och vit choklad. Smörj och mjöla en liten bakform. Häll smeten i formen och grädda kakan i 175 C i ca 25 minuter.


Lemon & White Chocolate Cake

100 g butter, soft
1 dl sugar
1 egg
1.5 dl flour
1 teaspoon baking powder
zest of half a lemon
50 g white chocolate, chopped

Mix together butter and sugar. Add the egg and mix well. Mix in flour, baking powder, lemon zest and white chocolate. Grease and flour a small baking pan. Pour the batter into the pan and bake the cake at 175 ° C for about 25 minutes.