Tuesday, March 6, 2018

Warm Sandwiches with Ricotta

Varma smörgåsar är gott och jag inser att jag borde göra dem oftare. De passar bra som kvällsmål eller tillsammans med en värmande soppa. I dessa har jag en fyllning på ricotta och spenat. Mums!!

Warm sandwiches are good and I realize I should do them more often. They are delicious as evening meal or with a warming soup. In these I have a filling of ricotta and spinach. Yum!!



Varma Smörgåsar med Ricotta

200 g ricotta
50 g fetaost
3 frysta spenatkuber, tinade
2 tsk torkade örter
1/4 tsk vitlökspulver
salt
svartpeppar

brödskivor
riven ost

Blanda ricotta, feta, spenat, örter, vitlök, salt och svartpeppar i en skål. Smaka av och krydda ev. mera. Lägg blandningen på brödskivor och toppa med riven ost. Grädda bröden i 200 C ugn tills osten smält och fått fin färg, ca 15 minuter. 



Warm Sandwiches with Ricotta

200 g ricotta
50 g feta cheese
3 frozen spinach cubes, thawed
2 tsp dried herbs
1/4 tsp garlic powder
salt
black pepper

bread slices
grated cheese

Mix ricotta, feta, spinach, herbs, garlic, salt and black pepper in a bowl. Taste and season more if necessary. Add the mixture onto the bread slices and top with grated cheese. Bake the bread in a 200 ° C oven until the cheese has melted and gotten a nice color for about 15 minutes.

2 comments: