Har man inte tid att baka kanelbullar kan man baka kanebullesnitt, vilka man snabbt svänger ihop. Goda, men väldigt söta. Nästa gång jag bakar dem kommer jag att ta mindre socker. Inspiration till receptet kommer från Frida.

If you do not have time to bake cinnamon buns, you can bake cinnamon bun cookies, which you swiftly can bake. These are delicious,  but quite sweet. Next time I'm baking them I will use less sugar. The inspiration for these cookies comes from Frida.


Kanelbullesnittar 
ca 25 st

150 g smör, mjukt
1.5 dl socker (nästa gång tar jag 1 dl)
1.5 msk dadelsirap
3 3/4 dl vetemjöl
1.5 tsk bakpulver 
1.5 tsk kardemumma, malen 
1.5 tsk kanel, malen 
pärlsocker

Värm ugnen till 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper. Nyp ihop smör, socker, sirap, vetemjöl, bakpulver, kardemumma och kanel till en smidig deg. Rulla till två längder och lägg på plåten, platta till dem en aning. Strö på pärlsocker. Grädda i ugnen i 10-12 minuter. Skär längderna i sneda bitar som är ca 2 cm, medan de ännu är varma. Låt kallna på galler.



Cinnamon Bun Cookies
about 25 pcs

150 g butter, soft
1.5 dl sugar (next time I will use 1 dl)
1.5 tbsp date syrup
3 3/4 dl wheat flour
1.5 tsp baking powder
1.5 tsp cardamom, ground
1.5 tsp cinnamon, ground
pearl sugar

Heat the oven to 175 ° C and line a baking sheet with baking paper. Pinch butter, sugar, syrup, flour, baking powder, cardamom and cinnamon to a smooth dough. Roll to two lengths and put them on the baking paper. Flatten them slightly. Sprinkle on pearl sugar. Bake in the oven for 10-12 minutes. Cut the lengths in pieces that are about 2 cm wide, while they are still warm. Let cool.