Moist, gluten-free muffins with a taste of coffee and chocolate. I bought from Lidl a chocolate paste with a taste of coffee and used it in these muffins. Very good!
Glutenfria Mockamuffins
4 st små
2 msk mandelsmör, smooth
1 msk kokosolja, smält
0,5 dl kokossocker
1 litet ägg
1 msk kaffe
1 msk kokosmjöl
1 msk mandelmjöl
1,5 msk kakaopulver
1/4 tsk bakpulver
toppa muffins med kaffe-chokladpasta (Lidl)
I en skål rör ihop mandelsmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om tills slät. Fördela smeten i 4 små silikonmuffinsformar och gör en grop i mitten av smeten som du fyller med kaffe-chokladpasta. Grädda i 175 C grader i ca 10 minuter.
Gluten-Free Mocha Muffins
4 pcs small
2 tbsp almond butter, smooth
1 tbsp coconut oil, melted
0.5 dl coconut sugar
1 small egg
1 tbsp coffee
1 tbsp coconut flour
1 tbsp almond flour
1.5 tbsp cocoa powder
1/4 tsp baking powder
top the muffins with coffee-chocolate paste (Lidl)
In a bowl, mix almond butter and coconut oil. Add sugar and egg and stir. Then add the other ingredients and stir until smooth. Pour the batter into 4 small silicone molds and make a well in the middle of the batter and fill them with coffee-chocolate paste. Bake at 175 ° C for about 10 minutes.
2 Comments
Gärna en till kaffet, tack!
ReplyDelete:) Tack!
Delete