En kladdig chokladkaka med smak av krämig choklad och lakrits. Vad mer kan man fråga efter? Så otroligt god och smaka gott med en kopp kaffe.

A sticky chocolate cake with taste of creamy chocolate and licorice. What else can you ask for? So incredibly good and delicious together with a cup of coffee.


Glutenfri Choklad-Lakritskaka

80 g smör
80 g mörk choklad
2 ägg
1 dl kokossocker
1 dl mandelmjöl
0,5-1 tsk lakritspulver
80 g lakritschoklad, hackad i bitar

Värm ugnen till 175 C och klä en ca. 20 cm bakform med bakplåtspapper.
Smält smör och choklad. Ställ åt sidan för att svalna. Blanda sedan i ägg, socker, mjöl och lakritspulver. Blanda sist i chokladbitar. Häll smeten i den förberedda formen. Grädda i ca 25 minuter. Låt svalna helt innan du skär i bitar.

Gluten-Free Chocolate-Licorice Cake

80 g butter
80 g dark chocolate
2 eggs
1 dl coconut sugar
1 dl almond flour
0.5-1 tsp licorice powder
80 g licorice chocolate, chopped in pieces

Heat the oven to 175 ° C and line a 20 cm baking pan with baking paper.

Melt butter and chocolate. Set aside to cool. Then mix in eggs, sugar, flour and licorice powder. Add in chocolate pieces. Pour the batter into the prepared form. Bake for about 25 minutes. Allow to cool completely before cutting into pieces.