Den här kakan påminner om kex. Den har knapriga kanter och är seg inuti. Jättegod! Har man inte speculooskrydda går det bra att använda pepparkakskrydda. De påminner om varandra i smaken. 

This cake reminds of cookies. It has crunchy edges and is chewy on the inside. Scrumptious! If you do not have speculoos spices, use gingerbread spice. They are similar in taste.



Speculoos Smörkaka

100 g smör, mjukt
90 g kokossocker
125 g vetemjöl
0,5 msk speculooskrydda
0,5 tsk vaniljessans

Värm ugnen till 175 C grader. Blanda smör och socker. Tillsätt mjöl, speculooskrydda och vanilj och blanda till en deg. Häll degen i en bakform klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan i ca 30 minuter. Låt svalna. 



Speculoos Butter Cake

100 g butter, soft
90 g coconut sugar
125 g wheat flour
0.5 tbsp speculoos spice
0.5 tsp vanilla essence 

Heat the oven to 175 degrees Celsius. Mix butter and sugar. Add flour, speculoos and vanilla and mix into a dough. Pour the dough into a baking pan lined with baking paper. Bake the cake for about 30 minutes. Let cool.