I have said it before, but I say it again. Soup is so warming and delicious and a perfect dish for autumn when the weather gets cooler. This soup gets its nice color of butternut squash and carrot.
Autumn Soup with Butternut Squash
2 shallots, peeled and divided
1 garlic clove, peeled and divided
1 cm ginger, peeled
1 butternut squash, peeled and chopped
3 carrots, peeled and chopped
2 potatoes, peeled and chopped
1 vegetable broth cube
8 dl water
salt
black pepper
chili
Heat coconut oil in a saucepan. Add the shallots, garlic and ginger and fry for 2 minutes. Add the butternut squash, carrots and potatoes. Fry for another 2 minutes. Then add the vegetable broth cube and water. Let simmer for about 20 minutes or until the vegetables are soft. Puree the soup with a hand held mixer. Taste the soup and add seasoning like salt, black pepper and chili.
Höstsoppa med Butternut Squash
2 schalottenlök, skalade och delade
1 vitlöksklyfta, skalad och delad
1 cm ingefära, skalad
1 butternut squash, skalad och hackad
3 morötter, skalade och hackade
2 potatisar, skalade och hackade
1 grönsaksbuljongtärning
8 dl vatten
salt
svartpeppar
chili
Värm kokosolja i en kastrull. Tillsätt schalottenlök, vitlök och ingefära och stek i 2 minuter. Tillsätt butternut squash, morötter och potatis. Stek i ytterligare 2 minuter. Lägg sedan till grönsaksbuljongtärning och vatten. Låt sjuda i ca 20 minuter eller tills grönsakerna är mjuka. Mixa soppan slät med en stavmixer. Smaka på soppan och tillsätt kryddor som salt, svartpeppar och chili.
Värm kokosolja i en kastrull. Tillsätt schalottenlök, vitlök och ingefära och stek i 2 minuter. Tillsätt butternut squash, morötter och potatis. Stek i ytterligare 2 minuter. Lägg sedan till grönsaksbuljongtärning och vatten. Låt sjuda i ca 20 minuter eller tills grönsakerna är mjuka. Mixa soppan slät med en stavmixer. Smaka på soppan och tillsätt kryddor som salt, svartpeppar och chili.
0 Comments