This is a real autumn stew, it's warming and delicious. The red wine gives a deep and good taste. Serve the stew with boiled rice and lingonberry jam. Do you have a good recipe for vegetarian stews? Please share with me in the comments. I wish you all a nice day!
Mustig Quorngryta
1 röd lök, hackad
5 små morötter, skivade
175 g quorn i bitar
1,5 dl kidneybönor
1 burk tomatkross
0,5 dl syltlök
0,5 dl syltlök
1 dl rödvin
3 dl vatten eller mer
3 dl vatten eller mer
0,5 buljongtärning
salt
svartpeppar
Stek löken i olja i en kastrull och tillsätt sedan morötter, quorn och bönor och stek i några minuter. Häll i tomatkross, syltlök, rödvin, vatten och buljongtärning. Låt sjuda i 20-30 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris.
Quorn Stew
1 red onion, chopped
5 small carrots, sliced
175 g quorn in pieces
1.5 dl kidney beans
1 can diced tomato
0.5 dl pearl onions
0.5 dl pearl onions
1 dl red wine
3 dl water or more
3 dl water or more
0.5 vegetable broth cube
salt
2 Comments
Jag har aldrig provat quorn,har nog inte sett det här fast annors är det så lätt att hitta veganska produkter.-
ReplyDeleteQuorn påminner om höna i konsistens.
Delete