A creamy risotto can be one of the best comfort food available. Have you tried to add pesto in risotto? Goes really well and even goat cheese will be perfect. What is your comfort food?
Pesto Risotto
2 servings
1 small red onion, finely chopped
1,5 dl arborio rice
6-7 dl vegetable broth
1-2 tbsp pesto
Fry the onion in olive oil for a minute. Add the rice and cook for a couple of minutes. Add 1 dl vegetable broth and cook until the liquid is absorbed.
Then add vegetable broth, 1 dl at a time and stir frequently. Add broth until the rice is cooked. It takes about 20-25 minutes. Stir in pesto and season with salt and black pepper. Serve immediately.
Pesto Risotto
2 portioner
1 liten rödlök, finhackad
1,5 dl arborioris
6-7 dl vegetarisk buljong
1-2 msk pesto
Stek löken i olivolja i en minut. Tillsätt riset och stek det i några minuter. Tillsätt 1 dl grönsaksbuljong och låt koka tills vätskan absorberats. Tillsätt sedan buljong, 1 dl åt gången och rör om ofta. Tillsätt buljong tills riset är kokt. Det tar ungefär 20-25 minuter. Rör i pesto och krydda med salt och svartpeppar. Servera omedelbart.
2 Comments
Jag använder nästan inte alls ris,utom i form av rismjöl, men har ofta lagat quinoa med pesto,och det är också gott:) Ha en fin dag Katarina:)
ReplyDeleteJa, det låter också gott! Tack detsamma!
Delete