Wednesday, July 5, 2017

Vegetable-Coconut Stew

Jag gillar mat som går snabbt och laga och att det är jättegott är ju bra :) Den här grytan slänger man ihop på nolltid och den får en så god smak av kokosmjölk. Går att ätas som den är eller varför inte med kokt ris. 

I like food that are easy to cook, and that also tastes really good :) This stew can be made in no time and it has a good taste of coconut milk. It can be eaten as it is or why not with boiled rice.


Grönsaks-Kokosgryta

1 liten röd lök, hackad
2 morötter, rivna grovt
1 zucchini, riven grovt
2 dl bruna linser, kokta
1-2 dl kokosmjölk
1 msk bjäst
salt
svartpeppar

Stek löken i kokosolja i en kastrull. Tillsätt morot, zucchini och linser och stek i 10 minuter. Tillsätt kokosmjölk och låt sjuda 10 minuter. Krydda efter smak. Grytan kan ätas med en sallad eller kokt quinoa/ris. 



Vegetable-Coconut Stew

1 small red onion, chopped
2 carrots, roughly grated
1 zucchini, roughly grated
2 dl brown lentils, cooked
1-2 dl coconut milk
1 tbsp nutritional yeast
salt
black pepper

Fry the onion in coconut oil in a saucepan. Add carrot, zucchini and lentils and cook for 10 minutes. Add coconut milk and let simmer for 10 minutes. Season after taste. The stew can be eaten with a salad or boiled quinoa / rice.

2 comments: