Thursday, July 20, 2017

Ricotta Sun-dried Tomato Enchiladas

Fylld tortilla är mat jag gillar och att variera dem genom att grädda dem i ugn är också jättegott. Den här gången blev det en fyllning på ricotta, soltorkad tomat, ost och kryddor. Mycket gott!

Stuffed tortilla is food I like and varying them by baking them in the oven is also delicious. This time I made a filling of ricotta, sun dried tomato, cheese and spices. Very good!


Ricotta Soltorkad Tomat Enchiladas

fyllning:
200 g ricotta
6 soltorkade tomater, hackade
1 dl riven parmesan
1/4 tsk vitlökspulver
färsk basilika, hackad
salt
svartpeppar

4 fullkornstortilla
3 dl tomatsås

Blanda alla ingredienser till fyllningen i en skål. Fördela fyllningen mellan fyra tortilla och rulla ihop dem. Häll ca. 1 dl tomtsås i botten på en ugnsform. Lägg tortillan på tomatsåsen och toppa med mera tomatsås och riven ost. Grädda i 200 C i 25 minuter. 



Ricotta Sun-dried Tomato Enchiladas

filling:
200 g ricotta
6 sun dried tomatoes, chopped
1 dl grated parmesan
1/4 tsp garlic powder
fresh basil, chopped
salt
black pepper

4 whole grain tortilla
3 dl tomato sauce

Mix all the ingredients for the filling in a bowl. Divide the filling between four tortillas and roll them together. Pour approx. 1 dl tomato sauce in the bottom of an oven form. Put the tortilla on the tomato sauce and top with more tomato sauce and grated cheese. Bake at 200 C for 25 minutes.

2 comments: