You get a more saturating salad when using rice or quinoa as a base. My salad can be eaten hot or cold, both options are good. A very fresh summer salad.
Grönsaks Halloumisallad
3 paprikor, strimlade
1 zucchini, hackade och delade
2 röda lökar, delade
olja
salt
svartpeppar
kokt ris-quinoa-spelt
1 paket stekt halloumi
Värm ugnen till 200 C. Lägg grönsakerna på en plåt och häll på olja, salt och peppar. Rosta grönsakerna i 20-30 minuter. Under tiden koka risblandningen och stek halloumin. Blanda sedan risblandningen tillsammans med grönsakerna och halloumin. Pressa på ev. lite citronjuice. Servera med hummus.
Vegetable Halloumi Salad
3 bell peppers, shredded
1 zucchini, chopped and divided
2 red onions, halved
oil
salt
black pepper
boiled rice-quinoa-spelt
1 packet of fried halloumi
Heat the oven to 200 C. Place the vegetables on a baking sheet and pour on oil, salt and pepper. Roast the vegetables for 20-30 minutes. In the meantime boil the rice mixture and fry the halloumi. Then mix the rice mixture together with the vegetables and halloumi. Drizzle on some lemon juice if you want. Serve with hummus.
Heat the oven to 200 C. Place the vegetables on a baking sheet and pour on oil, salt and pepper. Roast the vegetables for 20-30 minutes. In the meantime boil the rice mixture and fry the halloumi. Then mix the rice mixture together with the vegetables and halloumi. Drizzle on some lemon juice if you want. Serve with hummus.
6 Comments
En vacker salad, som är säkert gott:)
ReplyDeleteJa den var mycket god!
DeleteÅh halloumi, det skulle vi nog kunna äta varje, eller i alla fall varannan, dag så gott vi tycker att det är. Och med jordgubbar till, mumsfilibabba!
ReplyDeleteKram på dej!
Ja, halloumi är en favorit hemma hos oss också. Kram!
DeleteÄlskar halloumi! Det här låter mums!
ReplyDeleteJa, otroligt gott!
Delete