Mjuk banankaka med en otroligt god jordnötssmörfrosting. Denna är så god att om du gillar banan och jordnötssmör då måste du baka denna. Snålvattnet rinner nu när jag skriver detta. Jag tror att det får bli en till sådan här kaka snart. 

Soft banana cake with an incredibly good peanut butter frosting. This is so good that if you like banana and peanut butter, you need to bake this. I get cravings for it now as I write this post :). I think I will have to bake one soon again.


Banankaka med Jordnötssmörfrosting

50 smör, smält
1 dl kokossocker
0,5 dl steviasocker
1 ägg
0,5 banan, mosad
3/4 dl vetemjöl
0,5 dl mandelmjöl
0,5 tsk kanel 

Jordnötssmörfrosting
40 g färskost
1 msk jordnötssmör, crunchy
vanilj steviadroppar

Blanda smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda i resterande ingredienser och häll smeten i en form, 15x15 cm. Grädda kakan i 175 C i 20-25 minuter.

Blanda ingredienserna till frostingen i en skål. Bred på den svalna kakan.



Banana Cake with Peanut Butter Frosting

50 butter, melted
1 dl coconut sugar
0.5 dl stevia sugar
1 egg
0.5 banana, mashed
3/4 dl flour
0.5 dl almond flour
0.5 tsp cinnamon

Peanut Butter Frosting
40 g cream cheese
1 tbsp peanut butter, crunchy
vanilla stevia drops

Mix the butter and sugar. Add the egg and mix well. Add the remaining ingredients and pour the mixture into a mold, 15x15 cm. Bake at 175 C for 20-25 minutes.

Mix the ingredients for the frosting in a bowl. Spread on the cooled cake.