Curry sauce is childhood for me. The other day, I was very keen on curry sauce, so it had to make it. Rice and curry sauce is a classic. Instead of chicken, I use quorn, similar to the texture of chicken. I made a creamy sauce and it was so good.
Krämig Currysås
1 msk kokosolja
1-2 tsk currypulver
1/4 tsk gurkmejapulver
2 msk mjöl
2,5 dl vegetarisk buljong
2 dl grädde
salt
svartpeppar
Smält kokosolja i en kastrull. Blanda i curry och gurkmeja och låt fräsa en stund. Tillsätt mjöl och rör runt. Blanda i buljong och låt sjuda i några minuter. Blanda sedan i grädde och låt sjuda en stund. Krydda efter smak. Servera med ris och quorn.
Creamy Curry Sauce
1 tbsp coconut oil
1-2 tsp curry powder
1/4 tsp turmeric powder
2 tbsp flour
2.5 dl vegetarian broth
2 dl cream
salt
0 Comments