God söndag till er alla! Hoppas ni haft en skön helg med god mat och goda desserter. Idag vill jag tipsa om en kaffepudding som är enkel att göra, som alla mina recept :), är mjölkfri och har en god smak av kaffe. Den är inte översöt, så om vill du ha en sötare pudding ta då den större mängden socker angiven i receptet. En dessert som får avsluta en fin helg. 

Good Sunday to you all! Hope you had a nice weekend so far with good food and yummy desserts. Today, I'm giving you a recipe for a coffee pudding that is easy to make, as all of my recipes are :), is dairy-free and has a good taste of coffee. It is not overly sweet, so if you want a sweeter pudding then use the larger amount of sugar given in the recipe. A dessert that will end a great weekend.



Vegan Kaffepudding
2-4 portioner

2,5 dl mandelmjölk
0,5 dl vispgrädde (soja)
2 dl starkt kaffe
0,5-3/4 dl steviasocker, Good Good Via Health
3 msk majsstärkelse (Maizena)
1 tsk espressopulver

Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka upp under omrörning och låt sjuda i 3 minuter. Häll puddingen i glas och låt svalna i kylskåp. Dekorera med t.ex grädde.  




Vegan Coffee Pudding
2-4 servings

2,5 dl almond milk
0.5 dl whipping cream (soy)
2 dl strong coffee
0.5-3/4 dl stevia sugar, Good Good Via Health
3 tbsp corn starch (Maizena)
1 tsp espresso powder

Mix all ingredients in a saucepan. Bring to the boil, while stirring, and simmer for 3 minutes. Pour the pudding into glasses and let cool in the fridge. Decorate with e.g whipped cream.