Hey Monday and a new week to look forward to! Hope you had a nice weekend. I know that many eat vegetarian on Monday to take part of the international movement Meatless Monday. Here you get a tasty recipe for a sauce with quorn and curry.
Curry Quornsås
kokosolja
0,5-1 msk curry
1 liten röd lök, hackad
1 liten röd paprika, hackad
15 cm zucchini, hackad
200 g quornbitar / tofu
1 dl ärtor, frysta
1,5-2 dl tomatsås
1,5-2 dl grädde / sojagrädde
salt
peppar
vitlökspulver
Värm kokosolja i en stor stekpanna. Lägg i curry, lök, paprika och zucchini och stek i några minuter. Tillsätt quorn, ärtor, tomatsås och grädde och låt sjuda i 10 minuter. Tillsätt mera vätska om du vill ha såsen lösare. Krydda efter smak. Servera med t.ex. ris.
Curry Quorn Sauce
coconut oil
0.5-1 tbsp curry powder
1 small red onion, chopped
1 small red bell pepper, chopped
15 cm zucchini, chopped
200 g quorn / tofu
1 dl peas, frozen
1.5-2 dl tomato sauce
1.5-2 dl cream / soy cream
salt
pepper
garlic powder
Heat the coconut oil in a large skillet. Add curry, onion, pepper and zucchini and cook for a few minutes. Add quorn, peas, tomato sauce and cream and let simmer for 10 minutes. Add more liquid if you want a thinner sauce. Season to taste. Serve with eg rice.
Heat the coconut oil in a large skillet. Add curry, onion, pepper and zucchini and cook for a few minutes. Add quorn, peas, tomato sauce and cream and let simmer for 10 minutes. Add more liquid if you want a thinner sauce. Season to taste. Serve with eg rice.
4 Comments
Quorn har jag inte sett här,fast vi annors har fantastisk urval av veganska produkt., Ser gott ut:)
ReplyDeleteQuorn fanns inte i Singapore heller. Tofu går bra att använda istället. Tack!
DeleteSer riktigt gott ut :) Tyvärr är jag allergisk mot quorn men det går ju att göra utan:) Ha det gott
ReplyDeleteKram Milla
Tack Milla. Ja, man kan göra utan eller använda t.ex tofu eller bönor istället. Kram!
Delete