Sunday, November 6, 2016

Tomato Chickpea Pasta Sauce

En sås som nästan påminner om falafel i smaken, då den innehåller både kikärtor och en krydda med bl.a spiskummin, chili och vitlök i. Jag serverade såsen med pasta.

A sauce that almost resembles falafel to taste, because it contains both chickpeas and a seasoning with cumin, chilli and garlic. I served the sauce with pasta.



Tomat Kikärtspastasås

400 g krossade tomater
1 burk kikärtor
1 röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
1 tsk kokossocker
salt
svartpeppar 
1 dl växtbaserad matlagningsgrädde eller kokosmjölk

Mixa tomaterna och kikärtorna med en stavmixer. Stek lök och vitlök i kokosolja i en kastrull några minuter. Tillsätt tomat-kikärtsblandningen, kokossocker, kryddor och grädde. Låt sjuda i 20 minuter. Servera med pasta.



Tomato Chickpea Pasta Sauce

400 g crushed tomatoes
1 can of chickpeas, drained and rinsed
1 red onion, chopped
1 clove garlic, chopped
1 tsp coconut sugar
salt
black pepper
1 dl plantbased cooking cream or coconut milk

Mix the tomatoes and chickpeas with a hand blender. Fry the onion and garlic in coconut oil in a pan a few minutes. Add the tomato-chickpea mixture coconut sugar, spices and cream. Simmer for 20 minutes. Serve with pasta.


5 comments:

  1. Vilken interessant sås,det måste jag laga någon dag:)

    ReplyDelete
  2. Gärna! Tycker ju om falafel så det här borde jag gilla!

    ReplyDelete
  3. 3 Studies SHOW How Coconut Oil Kills Waist Fat.

    The meaning of this is that you actually burn fat by consuming Coconut Fats (including coconut milk, coconut cream and coconut oil).

    These 3 researches from big medical magazines are sure to turn the traditional nutrition world upside down!

    ReplyDelete