Tuesday, May 31, 2016

Tofu Fish Sticks

Äter du inte fisk men vill ändå göra vegetariska sådana kan du istället använda tofu. P.g.a. att tofu i sig är smaklös är det viktigt att man kryddar ordentligt och serverar pinnarna med gott tillbehör. 

If you do not eat fish but still want to make vegetarian fish sticks, you can use tofu. Because tofu itself is tasteless, it is important to properly season it and serve the sticks with a good sauce and veggies.


Tofu fiskpinnar

250 g fast tofu, skivad
3 msk sojasås
saft av 0,5 citron

ägg, valfritt
mandelmjöl
salt
citronpeppar 

kokosolja

Sätt soja och citronsaft i en plastpåse och tillsätt tofu. Ställ i kylen för att marinera i flera timmar.

Doppa tofupinnarna i en vispat ägg och sedan i blandningen av mandelmjöl och kryddor.

Hetta upp en stekpanna med kokosolja och stek tofupinnarna gyllenbruna på båda sidor.



Tofu Fish Sticks

250 g firm tofu, sliced
3 tbsp soy sauce
juice of 0.5 lemon

egg, optional
almond flour
salt
lemon pepper

coconut oil

Put soy sauce and lemon juice in a plastic bag and add the tofu. Put in the fridge to marinate for several hours. 

Dip the tofu sticks in a whisked egg and then in a mixture of almond flour and spices. 

Heat a skillet with coconut oil and fry the tofu sticks golden brown on both sides. 

4 comments:

  1. Mums:) Jag brukar göra ofta liknande,men med rismjöl eller Maizena.Dina ser så fina ut:)

    ReplyDelete
  2. 3 Studies SHOW How Coconut Oil Kills Waist Fat.

    This means that you actually kill fat by consuming Coconut Fat (including coconut milk, coconut cream and coconut oil).

    These 3 researches from large medical journals are sure to turn the conventional nutrition world upside down!

    ReplyDelete
  3. Whether your priority is taste or variety, Vaporfi got you covered.

    With vape juices which comes from food-grade ingredients, their vaping flavors are more smooth and consistent.

    ReplyDelete