Det var ett tag sedan jag gjorde currysÃ¥s. En sÃ¥s som är mycket god och enkel att laga och som jag förknippar med min barndom. Till sÃ¥sen serverade jag quornfilé och quinoa.

It's been a while since I made curry sauce. A sauce that is very tasty and easy to make, and I associate it with my childhood. With the sauce I had quorn steak and quinoa.


Curry Sauce

coconut oil
1 tbsp red onion, chopped finely
0.5 tbsp curry powder
1.5-2 tbsp almond flour
1.5 dl heavy cream
1 dl milk

Heat coconut oil in a pan. Add the onion and curry and stir around. Add the almond flour, cream and milk and whisk until the almond flour dissolves. Let simmer for a while and season with salt. 



Currysås

kokosolja
1 msk rödlök, finhackad
0,5 msk curry
1,5-2 msk mandelmjöl 
1,5 dl vispgrädde 
1 dl mjölk

Värm kokosolja i en kastrull. Tillsätt lök och curry och rör runt. Tillsätt mandelmjöl, grädde och mjölk och vispa tills mandelmjölet upplöses. Låt sjuda en stund och krydda med salt.