It's been a while since I made curry sauce. A sauce that is very tasty and easy to make, and I associate it with my childhood. With the sauce I had quorn steak and quinoa.
Curry Sauce
coconut oil
1 tbsp red onion, chopped finely
0.5 tbsp curry powder
1.5-2 tbsp almond flour
1.5 dl heavy cream
1 dl milk
Heat coconut oil in a pan. Add the onion and curry and stir around. Add the almond flour, cream and milk and whisk until the almond flour dissolves. Let simmer for a while and season with salt.
Currysås
kokosolja
1 msk rödlök, finhackad
0,5 msk curry
1,5-2 msk mandelmjöl
1,5 dl vispgrädde
1 dl mjölk
Värm kokosolja i en kastrull. Tillsätt lök och curry och rör runt. Tillsätt mandelmjöl, grädde och mjölk och vispa tills mandelmjölet upplöses. Låt sjuda en stund och krydda med salt.
Värm kokosolja i en kastrull. Tillsätt lök och curry och rör runt. Tillsätt mandelmjöl, grädde och mjölk och vispa tills mandelmjölet upplöses. Låt sjuda en stund och krydda med salt.
3 Comments
Curry sås,har inte ätit sånt på länge! Ser gott ut:)Quorn har jag heller aldrig smakat.
ReplyDeleteQuorn har jag smakat första gången här i Amsterdam och tycker mycket om konsistensen som påminner om kyckling.
Delete3 Studies SHOW Why Coconut Oil Kills Belly Fat.
ReplyDeleteThe meaning of this is that you literally kill fat by eating coconut fat (including coconut milk, coconut cream and coconut oil).
These 3 studies from large medical journals are sure to turn the conventional nutrition world around!