Jag hittade ett recept på hemgjorda tortillas med kokosmjöl här och gjorde dem och blev mycket nöjd med slutresultatet. De är goda att äta som sådana eller som quesadilla. 

I found a recipe for these homemade tortillas with coconut flour here and made them and I was very pleased with the end result. They are good to eat by themselves or as a quesadilla.


Low Carb Tortillas
5 pcs small 

1 1/4 dl coconut flour
2 tbsp psyllium husk
2 tbsp coconut oil
1/4 tsp garlic powder
2-2.5 dl hot broth or hot water

Add all dry ingredients to a bowl. Mix well. Add coconut oil and mix thoroughly. Pour hot broth into the bowl and stir with a spoon until everything is well incorporated.

Heat a frying pan with coconut oil. On a sheet of parchment paper, take a piece of the dough and roll out as well as you can. If necessary, use a piece of parchment paper on top of the dough, as well. If the dough tears, it is easily fixed. Just keep working with it. Your goal is to get it spread out evenly. Use a small size pan lid, place it on top of the dough, twist, and lift. You will get perfectly round tortillas.
Continue doing this until all of your dough is used. Don’t forget to use the excess dough to roll together for more tortillas. Put the tortilla into the hot frying pan and fry until the bottom begins to brown, then flip. 


Low Carb Tortillas
5 st små

1 1/4 dl kokosmjöl
2 msk psylliumhusk
2 msk kokosolja
1/4 tsk vitlökspulver
2-2,5 dl het buljong eller hett vatten

Lägg alla torra ingredienser i en skål. Blanda väl. Lägg i kokosolja och buljong och blanda väl.

Hetta upp en stekpanna med kokosolja. Kavla en degbit på ett bakplåtspapper eller om det behövs, använd en bit bakplåtspapper ovanpå degen för att underlätta kavlandet. För att få runda tortillas använd ett litet kastrullock. Fortsätt så med resten av degen. Glöm inte att använda överskottsdegen som blir då du använder locket. Sätt en tortilla i den heta stekpannan och stek tills gyllenbrun på båda sidor.