A simple, but very tasty pie. Use a strong cheese and this time I added mustard to the filling. Serve the pie with a fresh salad.
Cheese Pie
crust
2,5 dl whole wheat flour
75 g sour cream
40 g coconut oil
a pinch of salt
filling:
150 g of Parmesan cheese, grated
2 eggs
2 dl cream
salt
pepper
mustard
Mix flour, sour cream, oil and salt into a smooth dough and
press into a baking pan, 16 cm. Pre-bake the crust at 200 C for 10 minutes. Mix
the ingredients for the filling in a bowl. Pour the filling over the crust and
bake at 200 C for 30 minutes.
Ostpaj
pajbotten
2,5 dl fullkornsmjöl
75 g gräddfil
40 g kokosolja
en nypa salt
fyllning :
150 gram riven parmesanost
2 ägg
2 dl grädde
salt
peppar
senap
Blanda mjöl, gräddfil, olja och salt till en jämn deg och
tryck den i en bakform, ca 16 cm. Förgrädda pajskalet i 200 C grader 10 minuter.
Blanda ingredienserna till fyllningen i en skål. Häll fyllningen över pajskalet
och grädda i 200 C grader i ca 30 minuter.
4 Comments
Ihana piirakka.:) Jotain suolaista piirakkaa onkin tehnyt jo pidemmän aikaa mieli, kunhan vain innostuisi leipomaan.
ReplyDeleteKiitos Katja! Yksinkertainen, mutta hyvää :)
DeleteSå gott;och en deg som verkar intressant:)
ReplyDeleteTack :)
Delete