En enkel, men väldigt smakrik paj. Använd gärna en stark ost och den här gången hade jag i senap också. Servera pajen med en fräsch sallad. 

A simple, but very tasty pie. Use a strong cheese and this time I added mustard to the filling. Serve the pie with a fresh salad.



Cheese Pie

crust
2,5 dl whole wheat flour
75 g sour cream
40 g coconut oil
a pinch of salt

filling:
150 g of Parmesan cheese, grated
2 eggs
2 dl cream
salt
pepper
mustard

Mix flour, sour cream, oil and salt into a smooth dough and press into a baking pan, 16 cm. Pre-bake the crust at 200 C for 10 minutes. Mix the ingredients for the filling in a bowl. Pour the filling over the crust and bake at 200 C for 30 minutes.


Ostpaj

pajbotten
2,5 dl fullkornsmjöl
75 g gräddfil
40 g kokosolja
en nypa salt

fyllning :
150 gram riven parmesanost
2 ägg
2 dl grädde
salt
peppar
senap

Blanda mjöl, gräddfil, olja och salt till en jämn deg och tryck den i en bakform, ca 16 cm. Förgrädda pajskalet i 200 C grader 10 minuter. Blanda ingredienserna till fyllningen i en skål. Häll fyllningen över pajskalet och grädda i 200 C grader i ca 30 minuter.