Nu är vi hemma igen efter 5 dagar på Bali. Vi hade en fin och avslappnande resa. Vi har njutit av solens värme, god mat, promenader och att bara ha tid för varandra. En bra semester med andra ord. 

Idag bjuder jag på ett recept på raw bollar. Dessa innehåller inga nötter, så även nötallergiker kan äta dem. Ha en fin dag!

Now we are back home after 5 days in Bali. We had a nice and relaxing trip. We have been enjoying the sun, good food, walking and just having time for each other. A great holiday in other words.

Today, you get a recipe for raw bliss balls. These do not contain nuts, so if you are allergic to nuts you can also enjoy these. Have a nice day!



Pumpkin Seed-Coconut Bliss Balls

1 dl pumpkin seeds
2 tbsp desiccated coconut 
2 Medjool dates
1 tbsp cacao powder
water, if needed

melted chocolate for coating

Mix all the ingredients in a food processor. Add water if the mixture is too dry. Shape into balls. Dip in chocolate if you want.



Pumpafrö-Kokosbollar 

1 dl pumpafrön 
2 msk kokosflingor 
2 Medjool dadlar 
1 msk kakaopulver 
vatten, om det behövs 

smält choklad för topping

Blanda alla ingredienser i en matberedare. Tillsätt vatten om blandningen är för torr. Forma till bollar. Doppa i choklad om du vill.