I like finger food, because then you can taste a little of everything and be happy. A good finger food are these stuffed mushrooms.
Finger Food - Stuffed Mushrooms
small white mushrooms
balsamic vinegar
salt
pepper
filling
bell pepper, chopped
avocado, chopped
hemp seeds
Preheat the oven to 175 C degrees. Rinse the mushrooms and
carefully break off stems. Brush the mushrooms with balsamic vinegar and
sprinkle with salt and pepper. Bake in the oven for 15 minutes. Let cool. Fill
each mushroom cap with hummus and top with bell pepper, avocado and hemp seeds.
Plockmat - Fyllda champinjoner
champinjoner
balsamvinäger
salt
peppar
fyllning
paprika, hackad
avokado, hackad
hampafrön
Sätt ugnen på 175 C grader. Skölj svampen och försiktigt
bryt stjälkarna. Pensla svampen med balsamvinäger och strö över salt och
peppar. Grädda i ugnen i 15 minuter. Låt svalna. Fyll varje svamp med hummus
och toppa med paprika, avocado och hampafrön.
15 Comments
Fantastic idea!!!Seems amazing and mouthwatering!
ReplyDeleteKisses!
Thanks Lenia. Hugs!!
DeleteVilka sötisar! Och goda ser de ut också! :)
ReplyDeleteHa en toppen fredag!
Kramar!
//Lana
Tack snälla! Ha en fin dag, kram!
DeleteHåller med att plockmat/tapas är bäst! Då kan man ta det man vill ha :)
ReplyDeleteVackert! Gör också ofta fyllda svampar,gott:)
ReplyDeleteTack så mycket!
DeleteNej men sluta nu! ;) Plockmat & hummus! I lööööv!
ReplyDeleteMe too :)
DeleteI love stuffed mushrooms! They are one of my favourite little appys...the only problem with finger foods is that I get too excited by the variety and eat too much! hah!
ReplyDeleteYes, that could happen :)
DeleteSå fint och färgglatt! :)
ReplyDeleteTack :)
DeleteJa vi är ju smått tossiga i småplock, men det är ju ingen hemlighet. Har det numera oftast på våra torsdagsmyskvällar, perfekt när det ska ätas lite senare på kvällen.
ReplyDeleteJa, men så är det ju :)
Delete