Det här är en sås som blev till när man tar vad man har i skåpet och kylen :) Såsen serverades med quinoa, men pasta skulle vara perfekt också. 

This is the result of a sauce when you take what you have in the cupboard and fridge :) The sauce was served with quinoa, but pasta but would be perfect too.


Soy Vegetable Sauce

1,5 dl textured soy protein
1,5 dl hot water
1 small red onion, chopped
1 clove garlic, chopped
0,5 zucchini, chopped
0,5 green pepper, chopped
0,5 eggplant, chopped
1 grated carrot
2 cans diced tomato
salt
pepper
chili

Put the soy protein in a bowl and pour hot water on it. Set aside.
Fry onion and garlic in a pan with some oil. Add the vegetables and fry for 5 minutes. Then add the tomatoes and let simmer for 15 minutes. Add the soy and season to taste. Serve with quinoa or pasta.


Soja grönsakssås

1,5 dl texturerat sojaprotein
1,5 dl hett vatten
1 liten rödlök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
0,5 zucchini, hackad
0,5 grön paprika, hackad
0,5 aubergine, hackad
1 riven morot
2 burkar tärnad tomat
salt
peppar
chili

Sätt sojaprotein i en skål och häll hett vatten på den. Ställ åt sidan.

Fräs lök och vitlök i en kastrull med lite olja. Lägg i grönsakerna och stek i 5 minuter. Tillsätt sedan tomaterna och låt sjuda i 15 minuter. Tillsätt soja och krydda efter smak. Servera med quinoa eller pasta.