At our Christmas dinner this year we will also have a root vegetable casserole. It is the first time I make this casserole, and I took a small taste and it was highly approved. Soon, soon, it's time.
Rotsakslåda
600
g morötter
600
g potatis
300
g palsternacka
2
lök
2
msk honung
1
tsk salt
2
ägg
2
dl grädde
Skär
de skalade grönsakerna i mindre bitar. Koka dem i saltat vatten tills mjuka.
Häll kokvattnet bort. Mosa grönsakerna och tillsätt resterande ingredienser.
Kontrollera smaken innan du blandar i äggen. Häll blandningen i en smörad
ugnsform. Grädda i 175 ° C i ca 1,5 timme.
Root
Vegetable Casserole
600
g carrots
600
g potato
300
g parsnip
2
onions
2
tbsp honey
1
tsp salt
2
eggs
2
dl cream
Cut
the peeled vegetables into smaller pieces. Boil them in salted water until
soft. Pour off the cooking water. Mash the vegetables and add the remaining
ingredients. Check the taste before you mix in the eggs. Pour the mixture into
a buttered baking dish. Bake at 175 ° C for about 1,5 hours.
7 Comments
Smakar säkert gott! Tänker själv laga sweet potato pie till jul bordet, något min man i sitt hemland brukar äta så här vid julen.:)
ReplyDeleteLåter gott det också!
DeleteSimply delicious!
ReplyDeleteLåter mycket gott!
ReplyDeleteTack Gullie!
DeleteVilken härlig färg på rätten, låter mycket gott vännen!
ReplyDeleteJa, visst blev det en fin färg! Kram
Delete