Nu är det inte många dagar till jul. Även om det i tropiken inte känns som jul, får man ändå julkänslor genom att julpynta, baka och laga julmat. I bakgrunden spelas julmusik. Idag bjuder jag på chiapudding med julsmak; apelsin och pepparkakskrydda! 

Now it is not many days to Christmas. Although it doesn't feel like Christmas in the tropics, you can get christmas feelings by decorating, baking and cooking Christmas food, while Christmas music is playing in the background. Today, I give you a recipe for chia pudding with Christmas flavours; orange and gingerbread spice!


Orange-Gingerbread-Chia Pudding

2 dl soy-almond milk
0,5 orange, pieces
1 tbsp chia seeds
gingerbread spice according to taste

Combine all ingredients in a large container. Mix well and close container. Refrigerate overnight or at least 6 hours.

 

Apelsin-Pepparkaka-Chia Pudding

2 dl soja-mandelmjölk
0,5 apelsin, i bitar
1 msk chia frön
pepparkakskrydda efter smak

Blanda alla ingredienser i en stor behållare. Blanda väl och stäng behållaren. Låt stå i kylskåp över natten eller minst 6 timmar.