En av mina favoritpajer är smulpaj. Nu blandade jag i smulet även granola och det blev riktigt gott. Smulpaj äter jag varm med vaniljglass, mums. Pajen är mitt bidrag till månadens tema hos My Sweet Party, min favoritpaj. 

One of my favorite pies is crumble pie. This time, I mixed in the crumb even granola and it was really good.  I eat the crumb pie warm with vanilla ice cream, yummy. The pie is my contribution to this month's theme of My Sweet Party, My favorite pie.

 

Bär-granola smulpaj

400 g bär, jordgubb, blåbär
8 msk farinsocker
8 msk fullkornsvetemjöl
2 dl granola
4 msk smör, mjukt

Blanda bär med 2 msk farinsocker och 2 msk mjöl. Häll bärblandningen i en smord form. Blanda resterande ingredienser och lägg på bären. Grädda i 175 graders ugn ca 35 minuter. Servera varm med vaniljglass.

 


Berry Granola Crumble

400 g berries, strawberries, blueberries
8 tbsp brown sugar
8 tbsp whole wheat flour
2 dl granola
4 tbsp butter, softened

Mix berries with 2 tablespoons brown sugar and 2 tablespoons flour. Pour berry mixture into a greased dish. Mix remaining ingredients and place on the berries. Bake in 175 degree oven about 35 minutes. Serve warm with vanilla ice cream.