Midsommarmaten blev i år en trerätters med tre olika små förrätter och tre små efterrätter. Till varmrätt serverades två olika potatissallader, en varm och en kall, bönbiffar och kokad majs med salt och smör på.

This year's Midsummer food consisted of  a three course meal with three small entrees and three small desserts. The main course consisted of two different potato salads, one hot and one cold, bean burgers and boiled corn with salt and butter.

Förrätt
Starter

Tunnbrödsrulle fylld med färskost, soltorkad tomat och riven cheddar- och mozzarellaost
Wrap with cream cheese, sun dried tomato, and grated cheddar-, and mozzarella cheese.

Soltorkad tomat-parmesan mini frittata
Sundried tomato-parmesan frittata

Hembakat knäckebröd, med avokado-äggröra och creme fraiche-äggröra
Home made crisp bread with avocado-egg and creme fraiche-egg mixture

Varmrätt
Main course

Kall potatissallad med pesto och rostad körsbärstomat
Cold potato salad  with pesto and roasted cherry tomatoes

Varm potatissallad med örtblandning
warm potato salad with herb mixture 


Majs med salt och smör
Corn with salt and butter

Ugnsrostade tomater
Oven roasted tomatoes

Choklad-trio
Trio of Chocolate

Mint-chokladpudding
Mint-chocolate pudding

Boveteplättar med smält jordgubb-vaniljchoklad
Buckwheat pancake with melted strawberry-vanilla chocolate 

Kokosolja-chokladmuffins
Coconut oil-chocolate muffin