Omelette in a muffin shape is ideal for brunch, buffet, or why not as your evening snack. For these, take what you have in the fridge. Yummy!
Grönsaks-Äggmuffins
5 ägg
1 dl riven parmesanost
0,5 dl grädde
zucchini
tomat
salt
peppar
basilika
1 dl riven parmesanost
0,5 dl grädde
zucchini
tomat
salt
peppar
basilika
Smörj en muffinsplåt och lägg i botten zucchini- och tomatbitar. Blanda ägg, ost, grädde och kryddor och häll over grönsakerna. Grädda i 200 grader ca 20 minuter.
Vegetable-Egg Muffins
5 eggs
1 dl Parmesan cheese, grated
0,5 dl cream
zucchini
tomato
salt
pepper
basil
Grease a muffin pan and place in bottom zucchini and tomato chunks. Mix eggs, cheese, cream and spices and pour over the vegetables. Bake at 200 degrees about 20 minutes.
18 Comments
Blir hungrig så fort jag kommer in här :) kram Diana
ReplyDeleteHihi, tack! Kram
DeleteVilket bra tips! :-)
ReplyDeleteSå fin och så gott det ser ut... dessa ska jag verkligen testa framöver. Tack för din inspiration, kram!
ReplyDeleteTack själv Amy, kram!
DeleteVilken fin rätt. Nu vet jag vad ska jag ha till frukost imorgon!
ReplyDeleteTack och roligt om du testar :)
DeleteMen du vilken fiffig idé! Grymt smart och säkert gott :)
ReplyDeleteTack! Ja, mycket gott :)
DeleteThese really look delicious and I like the size of the portion they create. I love eggs and could eat them several times a week. I hope you have a great evening. Blessings...Mary
ReplyDeleteYes, I love eggs too!
DeleteThose look really good!
ReplyDeleteMums :) Vilka fantastiska bilder du tar kram Diana
ReplyDeleteTack snälla du! Kram
DeleteDom såg spännande och goda ut. :o)
ReplyDeleteTack :)
DeleteSpännande! Trevlig helg :)
ReplyDeleteTack :) Trevlig helg!
Delete