Fresh mango blended with yoghurt and whip cream turns into a delicious ice cream. Fresh!
Mango-Yoghurtglass
300 g färsk mango
1 dl socker
100 g naturell
yoghurt
2 dl vispgrädde
Skala mangon och
mixa mango och socker i en mixer. Tillsätt yoghurt och vispad grädde. Häll
blandningen i en behållare och frys över natten.
Mango-Yoghurt Ice
cream
300 g fresh mango
1 dl sugar
100 g natural
yoghurt
2 dl whip cream
Peel the mango
and mix it with sugar in a blender. Add yoghurt and whipped cream. Pour into a
container and freeze overnight.
20 Comments
Så tokgott :-)
ReplyDeleteDet lät verkligen gott :-)
ReplyDeleteTack Susanne!
DeleteOi kun näyttää hyvältä!
ReplyDeleteKiitos ja maukasta oli :)
DeleteJa, gud så gott och fräscht! Gör att jag längtar ännu mer till våren och sommaren.
ReplyDeleteKram Malin
Ja, mycket fräscht! Våren och sommaren närmar sig :) Kram
Deleteåh mango är så tropisk frukt och älskar och ha de i glass,men ja använde barnpure-mango och blev kanon gott.
ReplyDeleteJavisst är det gott!
DeleteThat sounds so easy and absolutely delicious!
ReplyDeleteThanks julie! It's very easy to make!
DeleteSå gott det ser ut. Älskar mango och är nyfrälst på FroYo så får nog testa något sånt här.
ReplyDeleteJa, den blir mycket god! Testa gärna.
DeleteYummie, älskar mango!! :D
ReplyDeleteUnderbar färg på glassen!
Mums vilken glass, ser fräsch och god ut!
ReplyDeleteTack Jenny :)
DeleteThat looks lovely, as well as delicious and refreshing!
ReplyDeleteThanks! It was really refreshing!
DeleteLovely! This looks so delicious! :-D
ReplyDeleteThanks Sara!
Delete