Torkad frukt i mängder med smak av apelsin och kokos. Så var det fredag igen, skönt. Önskar er alla en fin helg!

Lots of dried fruit with hints of orange and coconut. It's Friday again, nice. I wish you all a  great weekend!



Fruit-Coconut Slices

base
100 g butter, soft
2 dl flour
1 tsp baking powder
2 dl brown sugar
90 g desiccated coconut

filling
250 g dried fruit medley
4 tbsp orange juice
1 dl brown sugar
100 g butter
60 g nuts, chopped
45 g desiccated coconut

topping
icing sugar
orange juice

Preheat the oven to 180C. Combine the butter, flour, brown sugar and coconut. Mix well. Press mixture into a greased 30 x 20 66cm baking tin. Bake for 15 minutes. Meanwhile, soak the fruit medley in the orange juice for 10 minutes. Combine with sugar, melted butter, nuts and coconut. Pour the filling over the base and then return to the oven and cook for a further 15 minutes. Let cool. Decorate with a mixture of icing sugar and orange juice.


Frukt-kokosbitar

botten
100 g smör, mjukt
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
2 dl farinsocker
90 g kokosflingor

fyllning
250 g torkad fruktblandning
4 msk apelsinjuice
1 dl farinsocker
100 g smör
60 g nötter, hackade
45 g kokosflingor

topping
florsocker
apelsinjuice

Sätt ugnen på 180C. Kombinera smör, mjöl, farinsocker och kokos. Blanda väl. Tryck blandningen i en smord 30 x 20 cm bakform. Grädda i 15 minuter. Under tiden, blanda fruktblandningen med apelsinjuice och låt stå i 10 minuter. Blanda i socker, smält smör, nötter och kokos. Häll fyllningen över bottnet och grädda ytterligare 15 minuter. Låt svalna. Dekorera med en blandning av florsocker och apelsinjuice.