Mini donitser, som passar bra att ha till afternoon tea, då man vill bjuda på olika små bakverk. 

Mini donuts, suitable for your afternoon tea, when you want to have different small baked goodies.


Bakade Choklad Donitser

50 g mandelmjöl
5 msk florsocker
1 ägg
1 msk mjöl
2 msk kakao
1 msk chokladbitar
30 g smält smör

Värm ugnen till 180C. Blanda mald mandel och florsocker i en liten skål. Tillsätt ägget och blanda. Sikta i mjöl och kakao i mixen och blanda tills allt är blandat. Blanda i chokladbitar och smält smör. Skeda smeten i en donitsform och grädda i 10 minuter. Dekorera med smält choklad.


Baked Chocolate Dougnuts

50 g ground almond
5 tbsp icing sugar
1 egg
1 tbsp flour
2 tbsp cocoa powder
1 tbsp chocolate chips
30 g butter, melted

Preheat oven to 180C. Mix ground almonds and icing sugar together in a small bowl. Add egg and mix. Sift in flour and cocoa powder into mixture and mix until incorporated. Mix in chocolate chips and buter just until batter comes together. Spoon batter into doughnut pan. Bake in oven for 10 minutes. Drizzle with melted chocolate.