Here is the recipe for the cookie balls chef Annette Lang made during Singapore Food Festival last weekend. They are really yummy and are ready in no time!

Här är receptet på kexbollarna kocken Annette Lang gjorde under Singapore Food Festival förra helgen. Bollarna är riktigt goda och du svänger ihop dem mycket snabbt!


Choklad-Kanelbollar

120 g Marie kex
1 burk kondenserad mjölk
2 msk kakao
2-3 dl torkad kokos
1-2 tsk kanel

(för mer smak kan du blanda i vanilj, rom ...)

Smula kexen och blanda i kondenserad mjölk, kakao, kanel och 2 dl kokos. Rör om. Blanda i mer kokos om degen är för lös. Forma till bollar och doppa i kokos. Förvara i kylskåp.


Chocolate-Cinnnamon Balls

120 g Marie biscuits
1 can condensed milk
2 tbsp cocoa
2-3 dl desiccated coconut
1-2 tsp cinnamon

(for more flavor, you can add vanilla, rum...)

Crumb the biscuits and add condensed milk, cocoa, cinnamon and 2 dl of coconut. Stir. Add more coconut if the dough is to loose. Form into balls and dip into coconut. Keep in refrigerator.

I also rolled a few in pearl sugar.
Jag rullade också några i pärlsocker.