Puff Pastry Quiche
ready rolled puff pastry
pesto
tomatoes
zucchini
feta cheese
pine nuts, roasted
salt, pepper
aspargus (optional)
Heat the oven to 200C. Unroll the pastry
onto a baking sheet and score a border 1 cm from the edge. Spread the pesto inside the border, place the
tomatoes and zucchini on the pastry, then sprinkle the feta cheese and roasted
pine nuts on top. Season. Bake for 10-15 minutes.
Smördegspaj
färdig rullad smördeg
pesto
tomater
zucchini
fetaost
pinjenötter, rostade
salt, peppar
ev. sparris
ev. sparris
Värm ugnen till 200C. Rulla ut degen på en plåt och skär en gräns 1 cm
från kanten, var lätt på handen, du skall inte skära genom degen. Bred ut pesto
inuti gränsen, placera tomater och zucchini på degen, strö ovanpå fetaosten och
rostade pinjenötter. Salta och peppra. Grädda i 10-15 minuter.
4 Comments
What a wonderful twist on quiche. I really love all of your yummy toppings!
ReplyDeletetheUngourmet: Thank you!
ReplyDeleteThat quiche looks delicious! A lovely version.
ReplyDeleteCheers,
Rosa
Cupcakesfluffan: Tack!
ReplyDeleteRosa: Thanks!
Karin: :)