Do you have dry bun pieces lying around at home, don't throw them away. Make a good sticky pudding of them instead. This is my contribution to månadens sötsak, recycling!
Cinnamon Bun Pudding
3 cinnamon
buns
1
tablespoon butter, melted
1/4 cup
raisins
2 eggs, beaten
1 cup milk
1/4 cup
1/2 tsp
ground cinnamon
1/2 tsp
vanilla extract
Preheat
oven to 350 degrees F (175 degrees C).Break bread into small
pieces into an
8 inch square baking pan. Drizzle melted butter or margarine over bread. If
desired, sprinkle with raisins. In a medium mixing bowl, combine eggs, milk,
sugar, cinnamon, and vanilla. Beat until well mixed. Pour over bread, and
lightly push down with a fork until bread is covered and soaking up the egg
mixture. Bake in the preheated oven for 45 minutes, or until the top springs
back when lightly tapped. Good eaten with vanilla custard.
Kanelbulla-pudding
3 kanelbullar
1 msk smör, smält
0,5 dl russin
2 ägg
2,4 dl mjölk
0.5 dl socker
1/2 tsk mald kanel
1/2 tsk vaniljsocker
12 Comments
En sådan här har jag aldrig gjort, låter himla gott, kanon, sparar det här receptet för framtida överblivna kanelbullar
ReplyDeleteJa, det blir väldigt gott och vaniljglass passar också bra till :)
ReplyDeleteRolig idé, låter väldigt snaskigt:)
ReplyDeleteHa en fin helg!
Mårtenssons kök: :) Tack det samma!
ReplyDeleteSåg super gott ut!
ReplyDeleteHar sett Nigella göra något liknande, men har aldrig testat själv. Låter som en bra idé när man får ett par bullar över. Blir ju nästan alltid någon kvar som är lite trist som den är.
ReplyDeleteJen: Tack!
ReplyDeleteRemsan: Precis, och bullorna blir som nya i puddingen :)
Tama kuulostaa tosi herkulliselta! Pullaa tulee nykyisin leivottua kylla niin harvoin, mutta kun seuraavan kerran innostun leipomaan niin kokeilen samalla tamankin :-)
ReplyDeleteMaria: Kokeile ihmeessä :)
ReplyDeleteOj vad gott det lät! Mums!
ReplyDeleteMikaela: Tack, gott är det!
ReplyDeleteThis post gives clear idea for the new people of blogging,
ReplyDeletethat genuinely how to do running a blog.
Have a look at my web site - continue reading