Har du några torra bullbitar liggande hemma, kasta inte bort dem. Gör en kladdigt god pudding av dem istället. Detta är mitt bidrag till månadens sötsak, återvinning!

Do you have dry bun pieces lying around at home, don't throw them away. Make a good sticky pudding of them instead. This is my contribution to månadens sötsak, recycling!




Cinnamon Bun Pudding
3 cinnamon buns
1 tablespoon butter, melted
1/4 cup raisins
 2 eggs, beaten
1 cup milk
1/4 cup
1/2 tsp ground cinnamon
1/2 tsp vanilla extract

Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).Break bread into small
pieces into an 8 inch square baking pan. Drizzle melted butter or margarine over bread. If desired, sprinkle with raisins. In a medium mixing bowl, combine eggs, milk, sugar, cinnamon, and vanilla. Beat until well mixed. Pour over bread, and lightly push down with a fork until bread is covered and soaking up the egg mixture. Bake in the preheated oven for 45 minutes, or until the top springs back when lightly tapped. Good eaten with vanilla custard.


Kanelbulla-pudding


3 kanelbullar
1 msk smör, smält
0,5 dl russin
2 ägg
2,4 dl mjölk
0.5 dl socker
1/2 tsk mald kanel
1/2 tsk vaniljsocker

Värm ugnen till 175 grader. Bryt kanelbullorna i små bitar och lägg i en ugnsform. Ringla smält smör över bullorna. Om så önskas, strö över russin. I en bunke kombinera ägg, mjölk, socker, kanel och vanilj. Vispa tills allt är blandat. Häll över bullorna, och tryck lätt ner med en gaffel tills bullorna är täckta. Grädda i ugn ca 30-40 minuter. God att äta med vaniljsås.