Ostomelett
2 portioner
4 ägg
1 msk mjölk
100 g riven ost
salt
peppar
ev. örter
Rör ihop ägg, mjölk och kryddor. Blanda i 2/3 av osten. Smält olja i en
stekpanna och häll i äggsmeten. Stek på svag värme några minuter och vänd sedan
på omeletten. När den är klar, vik den dubbelt och lägg den på en tallrik, strö
på resterande ost. Servera med bröd och sallad.
Cheese Omelet
2 portions
4 egg
1 tbsp milk
100 g grated cheese
salt
pepper
herbs, optional
Stir together eggs, milk and spices. Mix in 2/3 of the cheese. Melt oil
in a skillet and pour in egg mixture. Fry over low heat a few minutes and then
turn the omelet. When done, fold it twice and put it on a plate, sprinkle with
remaining cheese. Serve with bread and salad.
3 Comments
Vi omelettade till lunch igår, perfekt när det ska gå snabbt och vara mättande.
ReplyDeleteStämmer! Och man kan smaksätta omelett med nästan vad som helst :)
ReplyDeleteWe're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You've done a formidable job and our entire community will be thankful to you.
ReplyDeleteHere is my web page: payday loans no credit check