Det här är en pirog man kan variera fyllningarna i. Denna gång blev det soya och ost.
This is a pasty you can vary the fillings in. This time I used soy and cheese.
Soyafylld pirog
1 ½ dl olivolja
1 ½ dl vatten
2 msk citronsaft
½ tsk salt
ca. 7 dl mjöl
Fyllning
2 dl soyakross
2 dl kokat vatten
1
grönsaksbuljongtärning
2 tsk grillkrydda
2 tsk soyasås
svartpeppar
oregano
2 msk ketchup
2 msk senap
färskost
riven ost
Kavla ut degen till en tunn rektangulär platta på bakplåtspapper. Bred ut fyllning mitt på degen och strö ost ovanpå. Lyft degen från sidorna mot mitten, så att fyllningen täcks in. Vänd om, så att sömmen blir under pajen. Pensla ytan med ägg och strö över sesamfrön. Grädda i 200 graders ugn i cirka 30 minuter eller tills pajens yta har en vacker brun färg.
1 ½ dl olive oil
1 ½ dl water
2 tsp lemon juice
½ tsk salt
7 dl flour
Filling
2 dl textured soy
mince
2 dl hot water
1 veg. stock cube
2 tsp bqb spice
2 tsp soy sauce
black pepper
oregano
2 tbsp ketchup
2 tbsp mustard
cream cheese
grated cheese
Roll out the dough into a thin rectangular plate onto baking paper. Spread the filling in the middle of the dough and sprinkle grated cheese on top. Lift the dough from both sides onto the filling. Turn the quiche around and brush with egg and sprinkle with sesame seeds. Bake in 200-degree oven at about 30 minutes or until the pie has a beautiful brown color.
0 Comments