Näst efter soya innehåller linser mest protein (25%) av alla grönsaker. Linser är rika på järn och fibrer och är i vegetarisk kost en bra ersättning för kött.
Det som skummar då man kokar linser är protein.
Next after soy, lentils contains most protein (25%) of all vegetables. Lentils are rich in iron and fiber and is in the vegetarian diet a good substitute for meat.
Next after soy, lentils contains most protein (25%) of all vegetables. Lentils are rich in iron and fiber and is in the vegetarian diet a good substitute for meat.
The foam that occurs when boiling lentils are protein.
Röda linser
Röda linser omnämns
redan i Gamla testamentet. De kommer ursprungligen från Medelhavsländerna. När de kokas förlorar de tyvärr en
del av sin röda färg. Röda linser är den perfekta linsen för alla som tror att
de inte gillar baljväxter, då den har en mild smak.
Röda linser behöver
inte blötläggas. Koktiden för linserna är ca 10 min
i sjudande vatten. Dom kokar lätt sönder.
Red lentils
Red lentils are mentioned already in the Old Testament. They are originally from the Mediterranean countries. When they are cooked they lose, unfortunately, some of its red color. Red lentils are the perfect lens for all who think they do not like legumes, because it has a mild flavor.
Red lentils do not need to be soaked. The cooking time for the lenses is about 10 minutes in simmering water.
Gröna linser
Att grodda gröna
linser är relativt lätt och de blir dessutom fulla med c-vitamin.
Blötläggning: 2
tim
Koktid: 15-30 min
Koktid utan blötläggning: 30-40
Koktid: 15-30 min
Koktid utan blötläggning: 30-40
Green lentils
To germinate green lentils is relatively easy and they are also full of vitamin C.
Soaking: 2 hr
Cooking time: 15-30 minutes
Cooking time without soaking: 30-40 minutes
0 Comments