En favorit hemma hos oss är fyllda paprikor. Jag hade överbliven sojafärs-tomatsås, så den blev fyllningen denna gång. Toppa paprikorna med ost. Så enkelt och så gott!

A favorite at our house is stuffed peppers. I had leftover soy-tomato sauce, so that became the filling this time. Top the peppers with cheese. So easy and so delicious!


Fylld Spetspaprika


spetspaprika, delad på längden 

sojafärs-tomatsås

riven ost

mozzarella


Tvätta paprikorna och skär dem på längden. Fyll dem med sås och toppa med riven ost. Lägg dem i en ugnsfast form och grädda i 175 C graders ugn i ca 20-25 minuter. 



Stuffed Pointed Peppers


pointed peppers, split lengthwise

soy mince-tomato sauce

grated cheese

mozzarella


Wash the peppers and cut them lengthwise. Fill them with sauce and top with grated cheese. Place them in an ovenproof dish and bake at 175 C for about 20-25 minutes.